به وب سایت هنر معامله گری خوش آمدید

گپ و گفت با دوستان تریدر – قسمت اول

گپ و گفت با دوستان تریدر – قسمت اول

در این فایل صوتی که در پلتفرم کلاب هاوس برگزار شده است در مورد مهمترین فاکتورهای موفقیت بلند مدت در معامله گری صحبت شده است.

 

دوستان عزیزم، سعی کردم در این فایلها برای صحبت کردن از قلبم کمک بگیرم نه از ذهنم و تجربیات سالها حضور در مارکت و بالا و پایین شدنهای خودم رابه صورت دلی بیان کنم. پیشنهاد میکنم چندین بار این فایلها را گوش نمایید چون هر دفعه که آنها را گوش میکنید قطعا آگاهیهای جدیدی در آن پیدا خواهید نمود.

 

در قسمت اول، دو مورد از این پارامترها مورد بحث قرار گرفته است که عبارتند از:

 

1- شور و شوق و علاقمندی به بیزینس معامله گری (به عنوان مهمترین عامل و فیلتر، برای سرند کردن یک معامله گر موفق از یک معامله گر ناموفق)

 

2- ایجاد نگرش های قدرتمند کننده نسبت به بیزینس معامله گری

 

میتوانید با به اشتراک گذاری این مطالب با دوستان علاقمند به معامله گری، در گسترش این آگاهیها سهیم باشید.

 

آگاهیهایی که سالها پیش شخصا تشنه دریافت آنها بودم و حاضر بودم هر چقدر که بها دارد پرداخت کنم و آنها را به دست آورم ولی منبع یا کسی برای ارائه آنها نبود ولی اکنون این آگاهیها به صورت رایگان در اختیار شماست.

 

خوشحال میشوم نظرات و تجربیات شما عزیزان را در مورد مباحث انجام شده در زیر همین پست بخوانم که قطعا به اشتراک گذاری این تجربیات میتواند برای بنده و دوستانتان درسهای زیادی داشته باشد و باورهای قدرتمند کننده ایی برای همگی ما ایجاد نماید.

 

 

 

 

لطفا جهت شنیدن قسمت دوم فایل صوتی گپ و گفت با دوستان تریدر کلیک نمایید.

 

 

 

لطفا جهت شنیدن قسمت سوم فایل صوتی گپ و گفت با دوستان تریدر کلیک نمایید.

 

 

4 نظر

  • فوق العاده زیبا و شفاف توضیح دادین استاد. ممنونم از صداقت و دلسوزی هاتون. دقیقا همونطور که فرمودین , بخاطر اینکه حیوان درونمون تموم نرم افزارهای فکری که یه موقعی در دوران کودکی و مخصوصا زیر هفت سال بدرد میخورد از طریق شنیدن از افراد جامعه و خانواده و از محیط در ناخودآگاهمون نصب کرده که بعدا شدن بلای جون مون , در جوامع و خانواده های مختلف معناهایی که به زندگی داده شده همونهایی هست که با قانون دمینو به مردمش تحمیل شده و خانواده ها به صورت پیش فرض قبولش کردند و مخصوصا در جوامع کومونیستی و مذهبی , اکثرا یه تعداد الگوهای رفتاری و فکری بسیار مضر وجود داره به عنوان الگوهای خوب و قابل تحسین در نظر گرفته میشه, مخصوصا صحبت و ابراز نظر های فردی به طور مستقیم و غیر مستقیم مورد نکوهش و سرزنش قرار میگیره,و موجب تنبیه و تعمیم و استنباط اشتباه این رفتار به کل شخصیت و منش کودک میشه ,و این سرزنش ها معمولا بدون هیچ توضیحی باعث ایجاد عدم لیاقت و نا کافی بودن فرد میشه , و اگر برای تغییر این خودپنداره معیوب، تلاش خودآگاهانه، اکثرا باعث عدم تطابق خودپنداره خودآگاه با واقعیتهای موجود باعث میشه فرد دچار ناسازگاری و ناهمگنی روانی درونی و بیرونی بشه , چرا که اون باور درونی همچنان در جای خود باقی است . مثلا بنده بعد از آشنایی با این مباحث رفته رفته با سوالات هدفمندی که از خود کردم به مشکل روانی خودم پی بردم و اون داشتن الگوی عدم لیاقت و نالایقی عمیق که ناشی از سرزنش و نکوهش از طرف مادرم داشتن خانواده ای بسیار بسته و نظامی بود. با این حال که شاید از بیرون آدم موفقی به نظر بیام و حتی پیش خودآگاهم هم همچنین خیلی انسان مثبتی هستم ,منتهی درون ناخودآگاهم هنوز این پذیرش ایجاد نشده . این موضوع رو با رصد و سوال از خود های فراوان نسبت به حس های ناخوداگاهی که در من ایجاد میشه حدس زدم , چون حسها رو به عنوان یه سیگنالی که نتیجه باورها و افکار درونی ام هست میبینم. امیدوارم بتونم به ایگوی درونی که نشان از این ضعف هست غالب بشم و استنباط ها و نگرشها و باورهای محدود کننده رو به باورهای کمک کننده تغییر بدم. کتاب مارک داگلاس که معرفی کردین تو کلاب هاوس رو تا وسطهاش خوندم و بحثهای ان ال پی و ای اف تی رو هم قبلا شروع کرده بودم , بهم کمک فراوان کردند , امید دارم که این روند بیداری و خروج از جهل در مورد خودشناسی همچنان ادامه پیدا کنه تا اینکه موقع ترک این دنیا هم بتونم زندگی خود و هم توی زندگی افراد دیگر یه فرد موثر و مفیدی باشیم.
    از راهنمایی ها و نظراتتون کمال استفاده رو بردیم .

    • سپاسگزارم دوست عزیزم و خیلی خوشحالم که برایتان مفید واقع شده است.
      سپاسگزارم از به اشتراک گذاشتن نظرات و تجربیات خودتان در این خصوص و اینکه به اهمیت این مساله پی برده اید و خودتان را مورد آنالیز قرار میدهید در حالیکه خیلی از افراد تا آخر عمر خود هم متوجه نمیشوند که از چه ناحیه ایی ضربه میخورند و این بسیار عالی است که روی شناخت خودتان کار میکنید در حالیکه خیلی از افراد همیشه یک عامل بیرونی را دلیل شکستهای خود میدانند.

  • بسیار عالی بود جناب قربانی،ممنون از به اشتراک گذاشتن
    تجربیاتتون.

    • خواهش میکنم دوست عزیز، خیلی خوشحالم که برایتان مفید واقع شده است.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.